Cautare

7774 de rezultate pentru "accident rutier in aprilie 2006" (2.71 secunde)
La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. ... Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea" situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Citroen Jumpy condusă
Prefectul de Constanta a fost implicat intr-un accident pe A2. ... Capota s-a deschis in timpul mersului. ... Masina a intrat in derapaj, dar prezenta de spirit a soferului a fost foarte buna si a evitat orice accident.
Cinci persoane au murit, iar trei au fost ranite grav, intr-un accident pe DN1 Cinci persoane au murit, iar trei au fost ranite grav, duminica dupa-amiaza, intr-un accident care a avut locpe DN1, in localitatea Stejeris, judetul Cluj, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens, traficul in zona fiind blocat.
Raed Arafat, implicat intr-un accident de circulatie pe DN 2 Subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost implicat miercuri dimineata, intr-un accident de circulatie produs pe DN 2, in localitatea ialomiteana Cosereni.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. ... Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave.
Soferul unui autoturism Subaru Legacy cu numarul de inmatriculare DJ-35-LYS a intrat azi noapte, in jurul orei 1:00, in parcarea Combinatului Doljchim si a avariat trei autoturisme ale agentilor de paza, apoi a parasit locul accidentului.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Ponderea produselor alimentare in cosul de consum a fost, in aprilie, de 14% la nivelul UE, Romania fiind pe primul loc, cu o proportie de 34,5%, preturile produselor alimentare accentuand inflatia din tara noastra cu 1,9% in luna respectiva, potrivit biroului european de statistica, Eurostat.
Diferentele dintre salariul mediu net din companiile private si salariul mediu net la nivel national, stabilit de Institutul National de Statistica, s-au redus in acest an fata de 2007, cele mai mari discrepante mentinandu-se la nivelul managementului firmelor, potrivit PricewaterhouseCoopers (PwC).
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a instiintat Prefectura Dolj si Primaria Craiova ca acest pod peste intersectia de la kilometrul 0 ar fi avut nevoie de scari sau cai de evacuare a persoanelor de pe pasaj in situatia unui accident de circulatie.
Cititi in paginile Gazetei de Sud de saptamana aceasta cateva repere despre cine sunt si ce au facut oamenii politici propusi de principalele partide pentru fotoliile Parlamentului European. ... Alegerile din 7 iunie pentru desemnarea deputatilor romani in Parlamentul European se vor desfasura pe sistemul listelor.
Pentru suprafetele calamitate de Dunare, producatorii agricoli vor primi despagubiri in valoare de 70% din cheltuielile efectuate cu respectivele culturi.
In fond, ce este o orchestra? Este un grup de aproximativ 100 de persoane, care se intreaba de ce nu sunt ele in fata, in locul dirijorului". ... Este a treia oara cand citez aceasta definitie in ultimele noua luni.
Nici nu a inceput bine anul si craiovenii sunt nevoiti sa bage mai adanc mana in buzunar.
Raiffeisen Bank a lansat o editie limitata a cardului de credit dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Germania 2006. Cardul de credit "Fifa World Cup 2006" este cardul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal si va fi disponibil in limita a 15.000 de carduri.
In 2006, economia romaneasca a crescut cu 7,7% fata de 2005, cand avansul economic a fost de 4,1%.
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
"Romania liberala", o miscare menita sa disloce PNL si pe Crin Antonescu Dupa gogoasa cu Miscarea Populara, serviciile secrete si Traian Basescu pun la cale ruperea PNL Scenariul din 2006, cand cuplul Stoica-Stolojan a format o platforma in PNL, se repeta acum.
google-analytics.com